Hoe het werkt

heerlijke Franse lunchmaaltijden, bezorgd in Leiden

Aandacht voor eten

Een Franse lunch of diner bestaat niet uit een belegd broodje uit een cellofaantje, of een bakje noedels waar je wat kokend water bij giet. Nee, de Franse lunch of het diner is een echte (warme) maaltijd, soms zelfs met meerdere gangen. Traditionele gerechten met aandacht en met lokale seizoensproducten gemaakt.

Op ons menu staan soepen, salades en warme maaltijden.

Daarnaast bieden wij ook voorgegaarde gerechten die je zelf op de barbecue of in de oven kunt afmaken. Op dit moment bezorgen wij alleen in Leiden en is de minimale afname € 25, altijd zonder bezorgkosten. In tegenstelling tot de gebruikelijke bestelplatforms is er uitsluitend via onze eigen site te bestellen en bestel je minimaal een dag van te voren. Dit voorkomt grote voorraden en verspilling. Bovendien garanderen we verse ingrediënten.

Mocht je er niet uitkomen met de bestelling, of heb je aanvullende wensen? Bel of mail gerust, 06 – 42 20 05 20 en bienvenu@menudujour.nl

Plaats een bestelling
 
 

Met aandacht voor duurzaamheid

De gebruikte ingrediënten zijn zoveel mogelijk biologisch en als het kan ook nog van lokale producenten (of zelfs uit eigen moestuin). Echter, we ontkomen er niet aan om de bestellingen te leveren in wegwerpverpakkingen. Hierbij letten we er wel altijd op dat het materiaal milieuvriendelijk is.